Voorjaarsproeverij Blenken Wijnimport

Blenken

Deze kleine, actieve wijnimporteur van interessante Europese producenten verzorgt op maandag 12 maart in Sluis (Zeeuws-Vlaanderen) een gevarieerde voorjaarsproeverij.

Speciaal in deze regio voor de gastronomie en van belang voor de start van het nieuwe seizoen, waarbij men ziet dat steeds meer toeristen en culinaire liefhebbers deze grensregio ontdekt hebben.

Daarnaast zijn er vele nieuwbouw – en renovatieprojecten gaande die het geheel op een hoger niveau brengen,ook in de horeca.

2017blenkenlogo1Op de proeftafels zal een veertigtal wijnen worden gepresenteerd met daarbij de herintroductie van Caves Krier,uit Remich Luxemburg waarvoor we sinds een jaar actief zijn op de Nederlandse markt.

Daarnaast ook een mooie selectie van Cave de l’Ormarine uit Pinet waar men dit jaar mee gestart is en deze producent staat kwalitatief al zeer goed genoteerd in Frankrijk met als extra dat deze Cave alleen in de gastronomie actief is, iets waar Blenken’s werkwijze perfect op aansluit.

Kortom,laat u verrassen op deze dag in Sluis,locatie is Gasthof d’Ouwe Schuure – Café d’n Rooie Os gelegen achter het restaurant met voldoende parkeergelegenheid.

Adres is Sint Annastraat 191, 4524 JH Sluis.

Aanmelding voor deze vrij toegankelijke proeverij kan telefonisch 0031 6 1806 1334 (Hans Scholten) of per mail (sales@blenkenwijnimport.nl)

website: www.blenkenwijnimport.nl

Reacties