Slow Food vraagt de Europese lidstaten tegen de vernieuwing van de toelating van glyfosaat te stemmen. Op 7 en 8 maart 2016 herbekijkt het Permanent Comité voor planten, dieren, levensmiddelen en veevoeders (comité PAFF) van de EU de toelating voor glyfosaat, wereldwijd de meest gebruikte onkruidverdelger, voor een volgende 15 jaar. Slow Food vraagt de Europese regeringen de toelating van glyfosaat te verbieden op maandag 7 maart, met het oog op de menselijke gezondheid en het milieu. Meer: klik hier. Belgische regering wil geen vernieuwing gebruik glyfosaat: klik hier.
Related Posts
LVMH investeert in alcoholvrije mousserende wijn
3 oktober 2024
92
LVMH (Luis Vuitton Moët Hennessy) heeft een minderheidsaandeel in French Bloom genomen om het uitgebreide portfolio…
Export Oostenrijk in waarde toegenomen gedaald in volume
24 april 2024
287
De waarde van de Oostenrijkse wijnexport is met 2.7% gestegen en met 4.7% in volume gedaald.…