Tijdens een kookdemonstratie in het Forum Gastronomicum gebruikte Bas van Kranen van Restaurant de Leuf in Ubachsberg zijn vingers om een laagje op de zeebaarsfilet te plaatsen. Vervolgens streek hij met zijn vingers nog even de filets gelijkmatig om vervolgens zijn vingers af te likken. Het viel ons op dat bij de kookdemonstraties niemand plastic handschoenen droeg. Uit hygiëne overwegingen toch geen overbodige luxe zou je zeggen. Zie de video:
About Paula Rook-Pereira
Wijn journalist en projectmanager voor Wijnplein.nl. CEO FlyingWineWriter.com Consultancy Business Development Duurzaamheid, Biodiversiteit, Klimaat Verandering.Related Posts
Uitspraak van de dag: Protocol proeverij 2020
28 september 2020
1232
Door Covid 19 hebben we helaas onze geplande Tastin’France proeverij van juni jl. moeten annuleren. We…
Best sparkling wines of the world
27 november 2015
2300
De international wijncompetitie ‘Effervescents-du-Monde’ voor de beste mousserende wijnen vond plaats van 18-20 november jl. in…