Vandaag begon de tweedaagse vakbeurs Gastronomie in de Jaarbeurs in Utrecht. Jan van Lissum – die ook de regie van Wine Professional in Amsterdam en de Gault & Millau Theater (tijdens de BBB in Maastrcht) onder regie heeft – is nu de nieuwe eigenaar samen met Gault & Millau van de vakbeurs Gastronomie en dat is te merken. De vakbeurs is nu zeer professioneel opgezet met meerdere kooktheaters en ruimten voor wijnspijs-proeverijen. Van Lissum zegt dat hij de beurs in negen weken heeft opgezet. Een waar huzarenstukje die alleen door iemand die veel ervaring heeft met vakbeurzen kan worden gerealiseerd. Later meer.
Related Posts
‘Godfather’ van de Franse keuken: de pandemie verandert de gastronomie sterk
27 juli 2021
2624
Alain Ducasse, chef-kok met de meeste Michelin-sterren, heeft in interview met de BBC opgemerkt dat de…
Gastronomie in Chili (eerder gepubliceerd)
11 mei 2020
2092
Vorige week vrijdag bezocht ik voor de tweede keer in Chili het Restaurant Molokai in Guanaqueros,…