Horecava 2022 definitief van de baan

De organisatie van de Horecava 2022 heeft besloten om de vakbeurs voor komend jaar definitief te annuleren. Mededeling  organisatie:

“Na vele gesprekken en analyses van diverse scenario’s, hebben we met pijn in ons hart het definitieve besluit genomen om Horecava 2022 te annuleren. Een beslissing die ons zwaar valt maar waarvan we denken dat het op dit moment toch de enige juiste is. Wellicht vraag je je nu af, waarom? Waarom is er van uitstel afstel gekomen? Meerdere factoren speelden een rol bij deze beslissing, die we volledig in samenspraak met de branche genomen hebben.  De horeca heeft het de afgelopen twee jaar zwaar te verduren gehad in de pandemie en de druk op de branche blijft ook komende tijd onverminderd groot. Als Horecava vinden we dit dan ook niet het moment om te investeren in ons evenement. De focus voor de horeca ligt de komende tijd meer dan ooit bij de gast, de onderneming, en het opstarten van het terrasseizoen in het voorjaar. Een Horecava organiseren nadat het terrasseizoen is begonnen is voor de branche niet wenselijk. Het annuleren van de 2022 editie is daarom de enige juiste keuze. 
We betreuren het dat dit de boodschap is die we zo vlak voor de feestdagen met je moeten delen. Tegelijkertijd verheugen we ons om, met commitment van de markt, vanaf januari te starten met het bouwen aan een fysiek evenement voor 2023. De datum is al geprikt: Horecava 2023 vindt plaats van 9 tot en met 12 januari 2023 in RAI Amsterdam. Terwijl we dat doen, blijven we meer nog dan voorheen, met jullie in contact en delen we kennis en inspiratie gedurende het jaar”. Einde bericht Horecava.


Reacties