Vijf topbartenders en 29 Belgische chefs, samen goed voor dertien Michelinsterren en honderden Gault & Millau-punten, verzamelen op 9 december in Oostende voor Chefs Collective Belgium. ‘Met Chefs Collective Belgium willen we de solidariteit in de sector promoten’, zegt organisator Vincent Florizoone, chef van brasserie Albert in het Thermae Palace. ‘Elkaar aanmoedigen en steunen moet een evidentie worden. België is al zo’n klein land. Om onze producten, vakmannen, telers en terroir aan de buitenwereld te laten zien, moeten we samenwerken’, klinkt het. Lees verder: klik hier.
Related Posts
Michelinsterren België en Luxemburg
29 februari 2024
439
België en Luxemburg tellen maar liefst 153 MICHELIN-sterren. De concentratie toprestaurants in beide landen is indrukwekkend.…
Belgische wijnmakers voor het eerst op ProWein
12 mei 2022
933
Op ProWein 2022, de grootste professionele wijnbeurs ter wereld, zal voor het eerst een Belgisch paviljoen…